Hårstyling för kvinnor - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.seHårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se Hårstyling för kvinnor - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se

Hårstyling för kvinnor

Hem » Salong » Hårstyling för kvinnor

Att välja frisyr efter ansiktsform är en av de viktigaste faktorerna när man vill ha en ny frisyr. När man väljer frisyr efter ansiktsform så bör man överväga vad man tycker om för stilar och att man även anpassar sin frisyr till vad man har för livsstil och hårtyp. Givetvis ska man alltid gå efter vad som passar en bäst med. Det är ju alltid den personliga smaken man vill följa i första hand så får allt annat komma därefter.

 

Har man en oval ansiktsform så är det det mest anpassningsbara. Det finns faktiskt ingen riktig gräns för vad man kan ha för frisyr utan man kan prova i stort sett vad som helst. Man passar i det mesta som långt, kort, rakt, trubbigt, vinklade ändar, lugg och så vidare. Varför inte passa på att prova sig fram när man ändå har den möjligheten och det ändå inte kommer se konstigt ut vad man än tar.

 

Har man ett fyrkantigt ansikte så har man en stark och kantigt formad käke och det är en riktigt bra egenskap. Den bästa frisyren till en sådan här ansiktsform är om man väljer något som det är mycket struktur i. Lockar fungerar bra och även hackiga ändar. Något mer man passar bra i är korta taggiga nedskärningar. Det man ska undvika är trubbiga bang hårstilar för det kommer bara se väldigt förvirrande ut.

 

De som har ett långt ansikte passar bäst i någon hårstil som inte drar ner ansiktet mer och som inte lägger på längd för då kommer ansiktet bara se ännu längre ut. Något som är smart att satsa på är en lugg som går till ögonbrynen. Väljer man en kindlång pagefrisyr så kommer det skapa en illusion av att man har mer bredd på ansiktet så i den riktningen kan man känna sig helt fri i stort sett. Man ska undvika pixie klippning för det kommer få en att se ut som en liten flicka.

 

Att ha en spetsig haka är något som många skulle älska att ha men det är få förunnat. Den bästa frisyren man kan ha då är en frisyr som lägger mer fokus mer på ögonen och kindbenen. En sidolugg och håll håret ganska långt och mjuka och undvika korta och trubbiga frisyrer.

 

Runda ansikten kan vara lite svåra att hitta bra frisyrer till men man ska verklige inte misströsta. Det de flesta vill om de har ett runt ansikte är att få ansiktet att verka längre och smalare och det får man göra genom att välja en frisyr med mindre volym. En axellång frisyr med mjuka drag är den mest ideala stilen för en. Vill man väldigt gärna ha lugg ska man behålla den ganska lång och ha den åt sidan.


 

info@fazli.se | 073-725 25 95