Hårförlängning - Great lenght exstensions - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.seHårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se Hårförlängning - Great lenght exstensions - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se

Hårförlängning – Great lenght exstensions

Hem » Salong » Hårförlängning – Great lenght exstensions

HÅRFÖRLÄNGNING

Längder

– 30cm 50 kr/st

– 40cm 60 kr/st

– 50cm 70 kr/st

– 60cm 80 kr/st

 

Great Lengths

– Vi använder oss enbart av 100 % äkta hår

– Har den bästa hårkvalitén på marknaden

– Färger som inte förändrar sig

– Skadar inte ditt egna hår

 

Med Great Lengths extensions kan du få volym, förlängning och färgeffekter.

Din certifierade frisör ger dig gärna en gratis konsultation för att ta reda på vad som passar just dig.

Great Lengths använder inte giftiga kemikalier (dvs. ammoniak eller blekmedel) i de-pigmentering eller pigmenterings processen.

I stället trycks pigmenten långsamt ut ur håret och ersätts med nya. Detta är en process som kan ta upp till tre veckor.

Fördelen med denna långsamma process är att håret tar ytterst liten skada, och färgerna får en fantastisk hållbarhet.

Great lengths kan sitta från tre till sex månader, beroende på egen hårkvalité och längd.

Låt din Great Lengths frisör avgöra hur länge du kan ha extensions. Sitter extensions för länge kan det bli för tungt, och därmed belasta ditt eget hår.

Great Lengths kan enkelt plockas ur utan att skada ditt eget hår.


 

Varför välja great lengths hårförlängningssystem?

Great lenghts hårförlängning är anpassat till att både förlänga och förtjocka ett hår.

En great lenght hårförlängning med keratin är gjord att hålla från 4-6 månader beroende på din egen hårkvalité, skötsel och mängden på dina extensions. Det är normalt att tappa upp till 25 slingor under den här perioden.

Great Lengths hårförlängningar använder endast indiskt tempelhår av den bästa kvalité. Det indiska håret har liknande grundstruktur som det europeiska håret och blandar sig därför utmärkt med det europeiska håret.

På great lenghts fabrikerna i Indien rengörs och sorteras håret innan det skickas vidare till fabrikerna i Italien där den stora processen påbörjas. På deras laboratorium dras pigmeneten ut ur håret på samma skonsamma sätt som vid färgning av kashmir, ull, lin och silke. Det använder inga giftiga kemikalier i infärgningen av håret. Hela processen för en hårslinga tar upp till 3 månader.

 

Detta gör också att man kan avlägsna fästet utan att det skadar det egna håret.

Great Lenghts finns i många olika hårlängder och 60 olika färger. Därför kan vi lätt skräddasy  Great Lenghts hårförlängning efter dina behov och önskemål.Ring och boka din konsultation hos oss så får du veta vad som skulle passa just på dig.

KONSULTATION

Vill du förtjocka eller förlänga ditt hår?

För en hårförlängning måste ditt egna hår vara ungefär 10-15 cm långt för ett naturligt resultat. För en hårförtjockning eller förlängning av enbart vissa partier rekommenderas att håret är minst 7cm långt. För kortare längder än 7cm kan det vara svårt att få till ett naturligt resultat och det måste finnas tillräckligt med hår att täcka fästena.

SKÖTSEL OCH HÅLLBARHET

En Great Lenghts hårförlängning med keratin är gjord att hålla från 3-6 månader beroende på din egen hårkvalité, skötsel och mängden på dina extensions. Det är normalt att tappa upp till 25 slingor under den här perioden.

  1. När du har gjort din hårförlängning är det viktigt att vänta 12 timmar innan du blöter ner, tvättar eller lägger stylingprodukter i det. När du tvättar håret så torka aldrig håret med en skrubbande rörelse utan linda istället  en handduk runt.
  2. Borsta alltid håret med den borsten som din frisör rekommenderar och som är anpassad till din hårförlängning. Borsta håret varje kväll och morgon från botten till toppen. Håll i håret samtidigt som du borstar ut det. Har du lockigt hår eller vill bevara dom naturliga lockarna i självfallet rekommenderar vi att borsta och reda ut det noggrant före varje hårtvätt. På det sättet bevarar du lockarna finare.
  3. Inga tajta hästsvansar högt uppe på huvudet. Inga blöta hässvansar.
  4. Sov med fläta eller en lös tofs. Undvik att sova med blött hår. Det gör att håret lättare trasslar ihop sig.
  5. Återvänt till din salong för återbesök efter 3 veckor när du sätter i det första gången.
  6. Håret brukar vara väldigt lättskött dom 2 första månaderna och därefter blir det betydligt mer att underhålla. Man brukar tappa upp till 25 slingor under en hel hårförlängning. Oftast lossnar det när du borstar men ibland märker du att någon av slingorna är längre än dom andra. Håll då i roten och dra försiktigt ut slingan. Den går då inte att återanvända.
  7. efter ett tag kan du förvänta dig att se några hårstrån i fästena som har lossnat naturligt från håret. Det är normalt och bör ej anses att det är självaste extensionsen som har ryckt bort dem. Regelbunden borstning från hårbotten och separerande med fingrarna undviker tovor och ”dreads”.
  8. Locktänger, plattänger och varma spolar kan användas men får absolut inte röras vid fästena. Håll ett avstånd på ungefär 1,5 från fästena. Använd inte max värme på fönen direkt på fästena, räcker med medelvärme.
  9. Bra produkter är alltid att rekommendera, framförallt om man vill ha ett långt och välvårdat hår. Man ska var försiktig med att använda hårolja i hårbotten och ärven vissa ”repair” prdukter som kan göra att löshåret antingen lättare glider av eller att det bygger på för mycket proteiner och att fästet lättare luckras upp. Produkter som innehåller Sulfur ska också undvikas.

Lycka till med din hårförlängning! 

info@fazli.se | 073-725 25 95