Balayage - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.seHårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se Balayage - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se

Balayage

Hem » Salong » Balayage

Vad är då Balayage?

Själva ordet kommer från franskan och betyder måla. Denna teknik går ut på att få fram en väldigt naturlig solkysst look och att jobba avancerat med håret för att i slutändan ska resultatet bli så pass naturligt som möjligt.

 

Hur gör man då?

Man applicerar blekning/färg på fri hand där man vill skapa skiftningar och ljusa partier. Man möter oftast upp med en mörkare botten och arbetar sällan ända upp mot botten. Man kan självklart göra det också men oftast vill man skapa en ”ombre” Det som är viktigt är att man lägger blekingen på ytan av slingan man jobbar med och inte dränker håret med blekning för då blir det svårt att få till en jämn och naturlig look.

 

Varför är det så bra?

Det som jag älskar med denna teknik är att man skräddarsyr hela resultatet utifrån dig och kunden. Du väljer helt själv vart du vill ”måla” färgen och hur håret kommer falla när jobbet är klart. Eftersom alla kunder har olika hår och hår som faller olika utifrån ansiktet så tycker jag att den vanliga traditionella slingtekniken inte passar alla kunder, då är denna Balayage-teknik helt magiskt att jobba med. Denna teknik är också så bra för att kunden kan gå mycket längre mellan frisörbesöken och behöver aldrig fundera på någon skarp utväxt.


 

info@fazli.se | 073-725 25 95