Biografi - Frisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i BoråsFrisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i Borås Biografi - Frisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i Borås
×

Biografi

Hem » Biografi

Fazli Krasniqi, frisör / makeup artist

Jag är en freelancefrisör, makeup artist och hårstylist, kreativt ansvarig för Ghd Sverige. Jag har arbetat inom skönhetsindustrin i ca 10 år. Jag är från Sverige och har jobbat i städer som Tokyo, London, New York och Köpenhamn och länder som Tyskland och Sydafrika.

Bland mina klienter finns GQ, Nelly.com, Dolph Lundgren och Mia Skäringer (Mia på Grötö) Du kan ofta se mig backstage på London Fashionweek där magin sker… Jag insåg som sextonåring min kärlek för yrket och älskar kreativiteten och friheten yrket medför.

Jag söker nya kontakter och medarbetare för att utöka mitt nätverk inom modeindustrin.

Varmt välkomna till mig, Fazli!

Vildane Azemi, frisör / kosmetisk pigmentering

Efter att jag jobbat flera år som frisör och fått stor erfarenhet i mitt arbete så talar jag från mitt hjärta när jag säger, det ska vara omöjligt att min kunder ska gå missnöjda ifrån ett besök på salongen, hos Vildana.

Jag tycker det är viktigt att kunden ska kunna prata med mig om hur hon/han vill att resultatet ska bli och att jag kommer på med förslag till kunderna vad som gäller för färger, frisyrer, mode och allt annat kring som är viktigt och så klart kul att känna till. Men det är lika viktigt att jag förstår och känner in kundens egna önskemål.

Varmt Välkomna till mig, Vildana!

Cecilia Thapakorn Foksanthia, frisör / receptionist 

Under en treårig frisörutbildning på gymnasiet har jag varit med i skol SM, DM och VM och har kammat hem platser inom topp 5 alla tre åren. Utöver dessa tävlingar erbjöds jag en plats i landslaget för att kunna ha möjlighet till att träna samt tävla inom internationella tävlingar och representera Sverige. Denna möjlighet som jag blev erbjuden har utvecklat och byggt upp stora känslor för färg och form. Den har även givit mig stora kreativa idéer, höga tekniska arbetssätt och konstnärliga kvaliteter för frisöryrket.

Det bästa med detta yrket enligt mig är att man aldrig bli klar som frisör utan att man var dag blir inspirerad av nya trender och tekniker. Jag hämtar ofta mina inspiration från filmer, tidningar, kändisar och folk ute på stan. Min personliga synvinkel på vad som är trendigt är vad du själv ser framför dig när du står framför en spegel. Det ska kännas bra och det ska vara en reflektion av dig.

Håret är den största ideala smycket som vi har, vågar du sticka ut, vågar du visa fram det, då är du varmt välkommen för att få lyft på det till maximal nivå som klär dig som person.

Välkommen till mig, Cecilia!

Rebecca Larzen, frisör / extension 

Mitt namnet Rebecca jag Är 35 år. När jag va 7 år hade jag redan bestämt mig för att jobba som frisör. Den tanken och känslan gav jag aldrig upp. Som 12 åring började jag klippa och färga hår på vänner och familj. Efter jag fick mina 2 barn bestämde jag mig för att ta en utbildning så jag kunde få jobba heltid med det jag brann för som mest. Detta är idag 9 år sedan och det går inte en dag utan jag känner att jag valt helt rätt i yrkesväg. Alltid varit en väldigt kreaktiv person som älskar att skapa med färg och form så min specialité är färg. Jag älskar att genom min kunskap och kreaktivitet kan skapa fram alla dess färger och former på mina kunder.
Välkommen till mig Rebecca!


Sofia Edin, frisör / barberare 

Jag är frisör och barberare, började på frisörskolan i gymnasiet och utbildade mig därefter också till barberare. Direkt efter gymnasiet var jag på en salong i Barcelona. Efter det etablerade jag mig på en salong här i stan i 4år innan jag kom till salong fazli.

Jag har en stark känsla för form och färgdesign, vad som passar kundens unika förutsättningar. Det bästa med frisöryrket är att man får hjälpa folk att känna sig fina och speciella, men också att jag som frisör aldrig slutar utvecklas! Jag vill alltid framåt, nya utmaningar och skapa nya kontakter. Håret är din viktigaste accessoar. Håret är det första du ser hos en person och jag hjälper dig gärna att bli den bästa versionen av dig själv!

Varmt Välkomna till mig, Sofia  !


Elisabet A.Zengil, frisör
 / barberare 

 
Jag har alltid haft en passion för fashion, redan som liten älskade jag att fixa mitt hår på mina vänner och familj.
Jag har gått en 3 årig frisör utbildning på Almåsgymnasiet i borås och tar studenten i år. I alla mina gymnasieår har jag gått ut med högsta betyg i frisör ämnena och även gått en smink kurs där jag fick högsta betyg.
Mellanösterns kunskaper sitter i blodet som jag även tar med mig i frisör livet när det gäller trådning och vaxning, även uppsättningar som passar andra kulturer och länder.
Jag har varit med och tävlat i DM och även varit ambassadör och elevrepresentant för frisör utbildningen på Almåsgymnasiet.
I början av trean fick jag chansen att gå på en GHD-gala i Stockholm, vilket är en stor fördel och därifrån har jag lärt mig mer om GHD och tekniker inom GHD.
Det bästa med frisör yrket är resultatet på en behandling, det viktigaste är att få se hur nöjd kunden blir och att man känner att man är i goda händer för att få sitt önskade resultat.
Det bästa är att man alltid utvecklas som frisör, man lär sig alltid något nytt.
Mitt mål inom yrket är att bli en framgångsrik frisör, att hitta ditt rätta jag och looken som beskriver dig på bästa sätt.
Varmt välkomna till mig, Elisabet


Olivia Robertssons, frisör
  

Jag är utbildad frisör efter tre år på Almåsgymnasiet. Jag brinner verkligen för frisöryrket och att kunna utvecklas mer för varje dag som går. Har alltid en vilja att gå framåt, jag håller mig uppdaterad på alla nya trender på modebloggar och sociala medier.
För att kunna erbjuda och visa de allra nyaste tekniker och trender som kommer. Att kunna se på ansiktsformen vad som passar just dig.
Älskar att kunna skapa form och färg, få kunderna att känna sig extra fina!
Hos mig blir det alltid ett glatt humör och trevligt bemötande.
Varmt välkommen till mig, Olivia

Marco, barberare   

Marco är ny stjärna hos oss mer info kommer inom snar framtid. Men du kan fortfarande boka honom. Tack för din förståelse.