Biografi | Frisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i Borås
×

Biografi

Hem » Biografi

Fazli Krasniqi, salongsägare

Jag är en freelancefrisör, makeup artist och hårstylist, kreativt ansvarig för Ghd Sverige. Jag har arbetat inom skönhetsindustrin i ca 10 år. Jag är från Sverige och har jobbat i städer som Tokyo, London, New York och Köpenhamn och länder som Tyskland och Sydafrika.

Bland mina klienter finns GQ, Nelly.com och Mia Skäringer (Mia på Grötö) Du kan ofta se mig backstage på London Fashionweek där magin sker… Jag insåg som sextonåring min kärlek för yrket och älskar kreativiteten och friheten yrket medför.

Jag söker nya kontakter och medarbetare för att utöka mitt nätverk inom modeindustrin.

Calle Kellgren, frisör

Calle har varit yrkesverksam sedan 1987 efter diplomutbildning på Jingels International i London. Därefter har han utbildats på Sassoon Advanced Academys högsta nivå under fyra tillfällen med avslutad och godkända diplom.

Calle har jobbat för märken som Yves Saint Laurent, Dior och Clinique inom makeup. Han har ett brett arbetsområde inom fotografering för fashionindustrin med inriktning på Haute couture och har fått jobb publicerade i italienska Vouge, franska Elle och amerikanska Cosmopolitan.

Calle har kontinuerligt utbildat frisörer under tjugo år och har fått fram ett flertal nuvarande salongsägare och dessutom en silvermedaljör i frisör EM och brons i VM samt alldeles nyss ett brons i SM. Han håller en hög nivå på trender och är expert på att hitta frisyrer som passar kundens behov och naturliga förutsättningar.

Alva Paulsson Karlsson , frisör 

Frisöryrket har alltid funnits i Alvas hjärta, det började redan i högstadiet där hon klippte vänner på toan och därifrån utvecklades man mer och mer för varje klippning!

 Alva har även ett godkänt delprov och stipendium ifrån Matrix. Hon har alltid älskat att jobba praktiskt och kreativt. Det är de bästa med mitt yrke dessutom att man aldrig slutar utvecklas, mitt mål är att kunder ska känna sig väl omhändertagna och nöjda när dom går ut från salongen. Jag har en god form känsla och hög estetik, stor passion för form och färg. Välkomna till mig

Vildane Azemi, frisör / kosmetisk pigmentering

Efter att jag jobbat flera år som frisör och fått stor erfarenhet i mitt arbete så talar jag från mitt hjärta när jag säger, det ska vara omöjligt att min kunder ska gå missnöjda ifrån ett besök på salongen, hos Vildana.

Jag tycker det är viktigt att kunden ska kunna prata med mig om hur hon/han vill att resultatet ska bli och att jag kommer på med förslag till kunderna vad som gäller för färger, frisyrer, mode och allt annat kring som är viktigt och så klart kul att känna till. Men det är lika viktigt att jag förstår och känner in kundens egna önskemål.

Varmt Välkomna till mig, Vildana!


Cecilia Thapakorn Foksanthia, frisör / receptionist 

Inom 3års utbildning på gymnasiet har jag varit med I SkolSM, DM och VM och har hämnat bland topp 5 alla 3åren och blev erbjöds en plats i landslaget för och kunna har möjlighet till och träns samt tävla inom det internationella tävlingar. Genom detta möjligheten har jag utvecklat stort känslor för färg och form samt med stor kreativa idérikedom och höga tekniska och konstnärliga kvaliteterna.

Det bästa som finns med detta yrket är att man aldrig bli klart som frisör utan man bli mer och mer inspirerad av dagens mode som ändas från år till år. Jag bruka hämta mina inspiration från filmer, tidningar, kändisar och folk ute och stan. Mitt personliga synvinkel på vad som är dagens mode är vad du ser framför dig när du stå framför en spegel. Det ska kännas bra och det ska vara anpassad till ditt personlighet som lyfter fram dig som person.

Hår är den störta ideala smycken som vi har, vågar du sticka ut, vågar du vissa fram den, då är du varmt välkommen för och får lyft på det till maximal 100% den du är.

Varmt Välkomna till mig, Cecilia !


SOFIA EDIN FRISÖR / BARBERARE 

Jag är frisör och barberare, började på frisörskolan i gymnasiet och utbildade mig därefter också till barberare. Direkt efter gymnasiet var jag på en salong i Barcelona. Efter det etablerade jag mig på en salong här i stan i 4år innan jag kom till salong fazli. Jag har en stark känsla för form och färgdesign, vad som passar kundens unika förutsättningar. Det bästa med frisöryrket är att man får hjälpa folk att känna sig fina och speciella, men också att jag som frisör aldrig slutar utvecklas! Jag vill alltid framåt, nya utmaningar och skapa nya kontakter. Håret är din viktigaste accessoar. Håret är det första du ser hos en person och jag hjälper dig gärna att bli den bästa versionen av dig själv!

Varmt Välkomna till mig, Sofia  !