Biografi - Frisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i BoråsFrisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i Borås Biografi - Frisör, hårförlängning, barbering och frisörsalong i Borås
×

Biografi

Hem » Biografi

Fazli Krasniqi, frisör / makeup artist

Jag är en freelancefrisör, makeup artist och hårstylist, kreativt ansvarig för Ghd Sverige. Jag har arbetat inom skönhetsindustrin i ca 10 år. Jag är från Sverige och har jobbat i städer som Tokyo, London, New York och Köpenhamn och länder som Tyskland och Sydafrika.

Bland mina klienter finns GQ, Nelly.com, Dolph Lundgren och Mia Skäringer (Mia på Grötö) Du kan ofta se mig backstage på London Fashionweek där magin sker… Jag insåg som sextonåring min kärlek för yrket och älskar kreativiteten och friheten yrket medför.

Jag söker nya kontakter och medarbetare för att utöka mitt nätverk inom modeindustrin.

Varmt välkomna till mig, Fazli!

Vildane Azemi, frisör / kosmetisk pigmentering

Efter att jag jobbat flera år som frisör och fått stor erfarenhet i mitt arbete så talar jag från mitt hjärta när jag säger, det ska vara omöjligt att min kunder ska gå missnöjda ifrån ett besök på salongen, hos Vildana.

Jag tycker det är viktigt att kunden ska kunna prata med mig om hur hon/han vill att resultatet ska bli och att jag kommer på med förslag till kunderna vad som gäller för färger, frisyrer, mode och allt annat kring som är viktigt och så klart kul att känna till. Men det är lika viktigt att jag förstår och känner in kundens egna önskemål.

Varmt Välkomna till mig, Vildana!

Cecilia Thapakorn Foksanthia, frisör / receptionist 

Under en treårig frisörutbildning på gymnasiet har jag varit med i skol SM, DM och VM och har kammat hem platser inom topp 5 alla tre åren. Utöver dessa tävlingar erbjöds jag en plats i landslaget för att kunna ha möjlighet till att träna samt tävla inom internationella tävlingar och representera Sverige. Denna möjlighet som jag blev erbjuden har utvecklat och byggt upp stora känslor för färg och form. Den har även givit mig stora kreativa idéer, höga tekniska arbetssätt och konstnärliga kvaliteter för frisöryrket.

Det bästa med detta yrket enligt mig är att man aldrig bli klar som frisör utan att man var dag blir inspirerad av nya trender och tekniker. Jag hämtar ofta mina inspiration från filmer, tidningar, kändisar och folk ute på stan. Min personliga synvinkel på vad som är trendigt är vad du själv ser framför dig när du står framför en spegel. Det ska kännas bra och det ska vara en reflektion av dig.

Håret är den största ideala smycket som vi har, vågar du sticka ut, vågar du visa fram det, då är du varmt välkommen för att få lyft på det till maximal nivå som klär dig som person.

Välkommen till mig, Cecilia!


Sofia Edin, frisör / barberare 

Jag är frisör och barberare, började på frisörskolan i gymnasiet och utbildade mig därefter också till barberare. Direkt efter gymnasiet var jag på en salong i Barcelona. Efter det etablerade jag mig på en salong här i stan i 4år innan jag kom till salong fazli.

Jag har en stark känsla för form och färgdesign, vad som passar kundens unika förutsättningar. Det bästa med frisöryrket är att man får hjälpa folk att känna sig fina och speciella, men också att jag som frisör aldrig slutar utvecklas! Jag vill alltid framåt, nya utmaningar och skapa nya kontakter. Håret är din viktigaste accessoar. Håret är det första du ser hos en person och jag hjälper dig gärna att bli den bästa versionen av dig själv!

Varmt Välkomna till mig, Sofia  !


Sonia Mizasn, frisör / barberare 

Jag är professionell frisör och barberare med över 20 års erfarenhet i branschen från olika länder såsom US, UK, Spain och Dubai som stylist och Color technician. Jag är en framåtriktad person som älskar nya kundbemötande. Min störst pansion är färg där jag utgår verkligen efter kundens behov och försöker lyfta fram de bästa hos alla mina kunder. Ser fram emot att ta han om dig. 

Varmt Välkomna till mig, Sonia !