3D Microblading bryn - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.seHårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se 3D Microblading bryn - Hårtransplantation, PRP och skönhetsbehandlingar i Borås | Fazli.se

3D Microblading bryn

Hem » 3D Microblading bryn

Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden/microblading eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende.

 

Viktigt inför första besöket att du…

inte är gravid

inte äter blodförtunnande mediciner

inte har en pågående behandling för acne

inte har högt blodtryck

inte har blodsjukdomar

 

Vad ingår i priset?

Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation och ett återbesök inom 45 dagar.

Om du har en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du kontakta oss före du genomför en bokning så vi kan säkerställa att vi kan genomföra behandlingen.

 

Hållbarhet

Hållbarheten är individuell, vissa kan behöva en påfyllning (“touch-up”) efter 3 månader medans andra kan vänta upp till 1 år. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex hudtyp, livsstil (solexponering, peeling mm) och ålder. Vi kan därför inte garantera hur längre just din pigmentering kommer att hålla. Observera att vi inte kan garantera att just din hud kan acceptera färgen.

 

Smärta

Behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt individuell från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medans andra tycker att det är en liten smärta. Men självklart lokalbedövar vi området innan vi utför pigmenteringen.

 

Mediciner & behandlingar

Kosmetisk pigmentering kan tidigast göras 2 veckor efter en behandling med Botox.

Behandlas du med isotretonoid (för acne) så måste du vänta 6 månader efter avslutad behandling.

Inga blodförtunnande mediciner får ha ätits inom 2 dagar före behandlingen. Risk för infektioner, ovanligt men kan inträffa.

 

Ögonbryn  
Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag ( bryn kan ej få en IDENTISK form, då muskelsymmetrin på brynen skiljes åt.) Jag skapar alltid strå för strå för att få ett naturtroget utseende på ögonbrynen. Jag har en PHIBROWS artist utbildning och använder mig av deras produkter när jag genomför microblading. Produkterna är ej testade på djur och veganska. Behandlingen endast ca 1-2 timmar. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 45 dagar efter utförd behandling.

 

PRISER KOSMETISK PIGMENTERING, PHIBROWS

Konsultation  0kr

Ögonbryn 3D + shadows/ ombre / powder /    3500kr*
inkl återbesök inom 45 dagar efter utförd behandling                                                    

  

Påfyllning

Återbesök 3D bryn inom 3 månader………………….……700:-

Återbesök 3D bryn inom 6 månader……………………….1000:-

Återbesök 3D bryn inom 9 månader……………………….1500:-

Återbesök 3D bryn inom 12 månader………………………2500:-

Återbesök 3D bryn 1-2 år……………………………………….3000:-

 

Påfyllning efter 2år, se ordinarie priser.

 

 

Givetvis har jag en åldersgräns på 18 år

info@fazli.se | 073-725 25 95